Nu är vår rullstolslastare – rullstolsindragare klar för produktion. Det är en förenklad konstruktion i förhållande till de redan på marknaden befintliga rullstolslastare/rullstolsrobotar. Denna rullstolslastare kan monteras i de flesta kombibilar samt bilar med sidoskjutdörr i andra sätesraden. Kan användas till manuell rullstol med fastram eller kryssram. Enda begränsningen är den manuella rullstolens bredd. Rullstolslastaren kan även fås med fjärrstyrning.

Pris för vår rullstolsindragare/rullstolslastare är mellan 35 000:- kr till  45 000:- kr exkl.moms, beroende på bilval, monterat och klart i bilen. Detta pris skall jämföras med de redan befintliga rullstolslastarna/rullstolsrobotarna som finns på marknaden. För visning har vi en rullstolslastare monterad i vår demobil VW Caddy Maxi.

Kontakta Lars-åke (0470-733211 eller maila:lars-ake@bilinred.se) för mer information och visning.

Kontakta oss